Zakelijk evenement

De keuze voor een locatie is de eerste stap naar een succesvol evenement. Dat kan een personeelsfeest of jubileumreceptie zijn, maar juist ook een vergadering, presentatie of demonstratie staat of valt met de juiste keuze van de locatie. Coelenhage behoort tot de grote congrescentra en heeft daarmee haar sporen ruimschoots verdiend.

Alle zalen zijn voorzien van comfortabel meubilair, volautomatische luchtbehandelingssysteem die altijd zorgen voor een aangename temperatuur en luchtvochtigheid. Ook de vele faciliteiten die standaard aanwezig zijn, kosteloos verzorgd worden of op verzoek ingehuurd worden, zorgen er voor dat het aangenaam verblijven is in Coelenhage.

Vergaderen duur? Wij vinden van niet! Duur is wat je niet gebruikt, daarom kiest u zelf wat u nodig heeft voor uw bijeenkomst. Wilt u alles zelf regelen? Dat mag. Wilt u vooraf de presentatie mailen zodat wij alles geregeld hebben? Dat kan ook! En voor diegene die vooraf een vaste prijs wil afspreken hebben we aantrekkelijke vergaderarrangementen samengesteld. Download de zakelijke brochure en lees waarom u bij Coelenhage aan het juiste adres bent!