Themafeesten

Themafeesten – ZINTUIGEN

Op zoek naar een originele invulling van uw bedrijfsfeest? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Ons entertainmentteam is constant op zoek naar nieuwe ideeën voor een personeelsfeest, zodat we de meest originele thema’s aan onze gasten kunnen voorleggen. Ons laatste concept heet ‘Zintuigen’.

De zintuigen van de gasten worden tijdens dit feest op allerlei manier geprikkeld. Het gebeurt dan nog wel eens dat de gast zich zal afvragen of zijn of haar zintuigen nog wel in orde zijn. Wat het oog ziet is niet war de mond proeft?!? Met een Aroma DJ, Trillende Dansvloer, Zero DB-Disco of een Tekstjockey is ook de muzikale invulling compleet en passend bij het thema. De hoeveelheid entertainment kan onbeperkt uitgebreid worden met bijvoorbeeld Massage workshops of Action Painting. Maar ook workshops Parfumeren en Weet-wat-je-eet. Een ideaal thema als u de werknemers weer met de neus in de goede richting wilt zetten na een fusie of reorganisatie. Maar ook voor een gezellig vrijgezellenfeest. De mogelijkheden zijn eindeloos!

We overleggen graag over uw wensen om het thema passend voor uw feest te maken.

Natuurlijk verzorgen we ook nog steeds de volgende themafeesten graag voor onze gasten. Ook daarvoor geldt nog steeds dat voor ieder feest een passende invulling te maken is. Afgestemd op de gasten en gewenste sfeer. Caribisch Carnaval, Après-Ski of Dance Classics.

Met de Musical Dinner Show of Magical Dinner Show heeft u een stijlvolle thema avond met dinerinvulling. Zoekt u een invulling voor een hele dag of dagdeel dan kunnen we dat met bijvoorbeeld ons thema Ter Land, Ter Zee en In De Lucht verwezenlijken. Een Oldtimer Rally of VW Kever Rally door de omgeving. Hierbij brengen we actieve en educatieve elementen op passende wijze samen. Voor elke evenement is er een passende invulling te maken.