Logo-100

Seizoen buffet

Elke zaterdag kunt u onbeperkt genieten van een uitgebreid koud-en-warm buffet afgestemd op het seizoen met dessert inclusief alle consumpties uit het Hollands assortiment. Voor slechts € 27,50 per persoon kunt u 2 uur lang ‘all inclusive’ genieten! Kinderen tot en met 12 jaar betalen slechts € 2,50 per levensjaar en zijn uiteraard ook van harte welkom! De inloop is tussen 17.30 en 18.30 uur en kunt u bij uw reservering zelf bepalen. Bent u jarig op zaterdag of in de week ervoor dan eet u voor de helft van het geld mee. U hoeft alleen uw ID bewijs te laten zien en wij trakteren u! Om teleurstelling te voorkomen vragen we u altijd vooraf te reserveren.

Wilt u het seizoen buffet voor een groep vanaf 100 personen dan is het ook mogelijk dit op maandag tot en met vrijdag te reserveren! Vraag ons naar de mogelijkheden en de beschikbaarheid van onze locatie.

U kunt natuurlijk ook helemaal zelf naar wens een buffet samenstellen of een buffet kiezen dat door onze keuken is samengesteld, met of zonder dessertbuffet. In onze brochure vindt u veel verschillende buffetten met een prijs vanaf €21,50 per persoon. Ons Diner Buffet is al mogelijk vanaf 10 personen. Een mooie combinatie van een geserveerd 4-gangen diner en een onbeperkt buffet.